Ünnep

El sem hinné, melyik világsztár nézte velünk a tűzijátékot

Felesége videózta le a népszerű énekest ahogy gyerekeivel csodálja az ünnepi show-t.

2017.08.21 07:27ma.hu

Ismert világsztár posztolt a Duna partjáról a budapesti augusztus 20-ai tűzijáték alatt. Pontosabban nem is az énekes, hanem a felesége volt az, aki megörökítette a családot, ahogy Robbie Williams, lányuk, Theodora és kisfiúk, Charlton az egyik Duna-parti luxusszálloda elnöki lakosztályának erkélyéről nézte a magyar államalapítás ünnepét. A gyerekek hangos sikításokkal fejezték ki tetszésüket, szerdáig pedig a jelek szerint bárki elcsípheti Pesten őket.

Ugyanis augusztus 23-án gigantikus méretű díszletekkel, látványos show elemekkel, óriási tűzijátékkal várja többek között Robbie Williams a közönséget vadonatúj, The Heavy Entertainment Show elnevezésű stadionturnéján.

@robbiewilliams #pricelessmoments #instamood #budapestagram AWxx

Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) által megosztott bejegyzés,

A hírek szerint Robbie Williams 20-21 számból álló programjában jó pár feldolgozás dal is szerepel, bár ennek egy részét a rajongók már inkább tőle ismerik, mint az eredeti előadóktól. Többek között Pete Conway, Robbie híres színész-komikus édesapja is a turnéval utazik, ő egy Neil Diamond dalt énekel duettben a fiával. Ezen felül az új album dalai és természetesen Robbie Williams legnagyobb slágerei is elhangoznak a koncerteken.

A június 2-án Manchesterben debütált show hatalmas méreteit jól jelzi, hogy 52 kamion és 9 busz szükséges a felszerelés szállításához. A stáb a legapróbb tartozékokat is magával viszi mindenhova, semmit nem bíznak a véletlenre. Két kamion kizárólag a tökéletesen egyenletes áramellátást adja a produkcióhoz, az utazó stáb pedig több mint 150 főből áll. Ehhez kértek még helyben közel 250 segítőt, valamint 3 darut, 1 kosaras emelőt, 14 targoncát és 2 platós teherautót a színpad építéséhez és bontásához.

A fellépő művészek öltözőit is a saját stábjuk rendezi be, így még a helyi szervezők előtt is titok, hogy Robbie és zenészei milyen körülmények között hangolódnak majd a koncertre. A stáb számára viszont további 160 db asztalt, 250 db széket, 53 irodaszéket és 9 kanapét kell biztosítani a zavartalan munkavégzésüköz. Saját mosodát is üzemeltetnek, 5 nagy kapacitású mosógépet és 5 szárítógépet is cipelnek magukkal, így sehol nem kell a helyi tisztítók színvonaláért aggódniuk.

A produkció első emberei múlt hét csütörtökön érkeznek Budapestre, hogy 18-án kora reggeltől megkezdjék az építési munkálatokat. A koncert előtti napon már teljes egészében a produkció uralja a stadiont, délután technikai próbát is tartanak majd.

A pódium két szélén monumentális, a lemezborítóról és a koncertplakátokról már ismert, Robbie sziluettként elhelyezett kivetítő mellett a díszlet teljes háttere is egy óriási ledfal. A színpadhoz csatlakozik még egy 16 méteres kifutó, aminek a végén egy miniporond található.

A koncerten stroboszkópot, konfettiágyút, különböző pirotechnikai elemeket és tűzijátékot is használ a produkció. Budapesten a várható kapunyitás 17.00 órakor lesz, 20.00 órakor a legendás angol pop-duó, az Erasure kezdi a koncertet, utánuk lép színpadra Robbie közel 2 órás programjával.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.