Meglett a jeggyűrű

Ember így még nem örült egy szál répának

Kertjének gyomlálásakor 13 éve elveszítette jegygyűrűjét egy kanadai nő, akinek menye a minap meglelte az ékszert egy szabálytalan formájú sárgarépán.

2017.08.17 09:52MTI

A 84 éves Mary Grams alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy belenőtt a sárgarépa a gyémántgyűrűjébe, amelynek megtalálására már rég feladta a reményt.

Fotó: BBC

Grams elmondta, soha nem merte bevallani öt éve elhunyt férjének a gyűrű elvesztését, csupán fiának mondta el. “Megkönnyebbültem és boldog vagyok. Belenőtt a gyűrűbe. Képtelen vagyok megérteni, hogyan” – ámuldozott.

Az Alberta államban lévő Armena közelében lévő farmjukon Grams menye kutyája társaságában sárgarépát szedett a vacsorához. (A farm 105 éve van a család tulajdonában, itt élt annak idején Mary Grams is.)

Répaszedés közben figyelt fel a nő egy furcsán nőtt sárgarépára. Meg akarta etetni kutyájával, de aztán meggondolta magát és bedobta vödrébe. Csak répamosáskor vette észre a gyűrűt rajta és elmondta férjének, hogy mire lelt. Azonnal felhívták anyósát.

Annyira fura volt, hogy a répa tökéletesen keresztül nőtt a gyűrűn – hangoztatta.

Az ékszert szappannal megmosták, és amikor Grams asszony ujjára húzta, ugyanolyan könnyedén csúszott fel rá, mint eljegyzésükkor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.