Forbes

Ismét elkészült a legértékesebb magyar celebek listája

Idén is összeállította a legértékesebb magyar celebek listáját a Forbes üzleti magazin.

2017.08.01 12:27ma.hu

A pénztermelő képesség, tartalmasság, profizmus mellett a közösségi médián belüli aktivitás is befolyásolta a rangsort. Médiaszakemberekből álló zsűri segítette a Forbes újságíróinak munkáját.

A részletes rangsor a magazin szerdai számában jelenik meg, a lista első pár helyezettjét a Blikk kapta meg előre.
Lássuk a neveket! Az idei első helyezett Sebestyén Balázs, az RTL Klub és a Rádió1 műsorvezetője lett. Ördög Nórát taszította le a trónról, aki így a ranglista második helyére került. A saját online portált üzemeltető D. Tóth Kriszta lett a bronzérmes, őt Majka követi. Ötödik helyen a két alkalommal is győztes Alföldi Róbert végzett.

Új nevek is felkerültek a Forbes idei listájára: a legértékesebb celebek közé került többek között Radics Gigi, az X-Faktor új műsorvezetője, a színész Szabó Győző, Mihalik Enikő modell és Nagy Ervin.

És akik eltűntek a listáról: Tóth Gabi, Kovács Ákos, Stohl András és Berki Krisztián.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.