Siker!!!

Egy magyar nő végigcsinálta a világ legkeményebb ultramaratonját

A világ legkeményebb ultramaratonja Amerikában van, 217 kilométeres. Lubics Szilvia pokoli hőségben, sírva összeomlás és eufória közepette vitte véghez a nagy kihívást.

2017.07.23 21:13ma.hu

A Badwater Ultramaraton egy 135 mérföldes, azaz 217 kilométeres futóverseny az USA Kalifornia államában, amely a szervezők leírása szerint a "világ legkeményebb futóversenye".

A verseny a Death Valley Nemzeti Parkból (magyarul Halál-völgy Nemzeti Park), a Badwater medencéből (85 méteres tengerszint alatti magasság) indul, és 2530 méteres magasságon, a Mt. Whitney csúcs lábánál, a Mt. Whitney Portalnál ér véget.

Már a számokból is kitűnik, hogy aki erre vállalkozik, annak emberfeletti elszántságra és erőre van szüksége.

Lubics Szilviában megvolt mindez, és amit átélt a maraton alatt, az egyszerre volt számára is hátborzongató és felülírhatatlan.

Szilvia a negyedik helyen végzett, ami elképesztő eredmény, és szívből gratulálunk neki érte. A teljes beszámolót ide kattintva olvashatod el >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.