Szelfi a szülőszobán

Elkészült a világ legrohadékabb szelfije

"Szelfi! Miközben a húgom egy kisbabát próbál kinyomni a vaginájából" - írta a kép alá a fiatal nő.

2017.07.07 13:57ma.hu

A szelfit egy Kat Armendariz nevű fiatal nő lőtte egy texasi kórházban, miközben húga a háttérben vajúdott.

Kat Armendariz és húga

Már maga a kép is rettenetesen megalázó, hát még a szöveg! "Szelfi! Miközben a húgom egy kisbabát próbál kinyomni a vaginájából" - írta a fotó alá a fiatal nő.

Mielőtt kígyót-békát kiabálna a nőre, tudnia kell, a nővérek között nincs harag.

Kat már öt gyereket hozott a világra, úgy gondolta szenvedett eleget, most a húgán a sor. Amikor még nem jöttek az igazán erős fájások, a leendő anyuka is vicces ötletnek tartotta a szelfit.

A baba gond nélkül, egészségesen jött világra, Zayden lett a neve. Kat azóta éjjel-nappal a testvérével és kislányával van, tapasztalt anyukaként segít nekik átjutni a kezdeti nehézségeken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.