Döntött a bíróság

Reggeli Show: eltiltották Sebestyén Balázsékat a névhasználattól

Pert vesztettek Sebestyén Balázsék: a Fővárosi Törvényszék ideiglenes intézkedéssel eltiltotta őket a Reggeli Show műsornév használatától.

2017.07.05 14:53ma.hu

A Class FM indított pert Sebestyén Balázs és a Rádió1 ellen. A döntést azzal indokolták, hogy a Reggeli Show név az ő régi műsorukra, a Morning Show-ra hasonlít.

Sebesetyén Balázs korábban azt nyilatkozta, hogy a Morning Show elnevezés használati joga őt illetné, ám bizonyos jogi okokból mégsem nevezheti így műsorát. Így született a Reggeli Show műsorcím.

Egyelőre nem tudni, mi lesz. Sebestyén Balázsékat nem csak a rádióban tiltotta el a műsor nevének használatától a Fővárosi Törvényszék, a közösségi oldalaikon sem szerepelhet a Morning Show, illetve a Reggeli Show, nem használhatják a Reggeli Show – a Morning Show Sztárjaival jelmondatot, valamint a sárga színű mosolygó fülhallgatós napocska ábrát sem tüntethetik fel a továbbiakban.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.