Állati

Amikor a kiskutya intézi a bevásárlást - videó

Pituco addig ugat, míg oda nem adják neki, amit szeretne.

2017.06.22 13:35ma.hu

A brazíliai Paraí városában él Pituco, a kiskutya, aki saját magának szerzi be kedvenc csemegéit. Évek óta egyedül jár a közeli kisboltba, a környéken mindenki ismeri. Kedvenc nasija a legfelső polcon van, így addig ugat, míg oda nem adják neki. Ezután boldogan sétál haza a "zsákmánnyal". A bolt vezetője és dolgozói nagyon szeretik különleges kis vásárlójukat, aki néha még a család többi kedvencének is visz ennivalót. Pituco gazdái, mikor látják, hogy a kutyus útra kel, néha odatelefonálnak a boltba, és megkérik a dolgozókat, hogy papagáj- vagy macskaeledelt is adjanak kedvencüknek. A számlát minden hónap végén rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.