Állatkínzás

Elfelejtette etetni a gazdája - a kutya már azt sem tudta, mi az az étel

Benjinek bizony volt gazdája, bár nem szívesen nevezte a tulajdonosát senki még csak embernek sem. Videó.

2017.06.19 06:29ma.hu
hirdetés

Miután végre állatvédők kezébe került a csontsovánnyá éheztetett kutya, hitetlenkedve állt az étel előtt, amit kapott. Benji tulajdonképpen már haldokolt, egész életében ki volt kötve, egyetlen fekhelye a beton volt. Mély sebek és sérülések is voltak rajta, feltételezhetően kövekkel dobálhatták.

A dél-afrikai Fokvárosban található Sidewalk Specials szervezet végül elvette a kutyát a tulajdonosától és örökbe adta. Bár a túlélési esélyei neki sem volt sokkal több mint Fülöp kutyának, esetében legalább nem voltak annyira súlyosak a testi kínzások.

Eleinte Benji nem is mert a kapot étetlhez nyúlni, attól félt, hogy csak trükköznek vele, ha hozzáér, megverik. Végül csak "beadta a derekát", bár nem volt könnyű feltáplálni. Most szerető gazdája és csodás otthona van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.