Sorozat

Fontos szereplő távozik a Barátok köztből

Kiss Ramóna 16 év után otthagyja a sorozatot.

2017.06.16 13:03ma.hu
Fotó: RTL Klub

A szép színésznő még februárban jelentette be, hogy otthagyja az RTL Klub népszerű szériáját. A sorozat Szentmihályi Zsófija akkor még nem indokolta döntését. Azóta viszont kiderült, hogy ő lesz a 2017-es X-Faktor mősorvezetőnője.

Zsófi a történet szerint egy római galériában kapott állást, így odaköltözik, és viszi magával kisfiát, Bencét (Kiss Noel) is.

"Ez borzasztó! Én mindent köszönök! Minden sallang nélkül, szerintem mindenkivel nagyon jó baráti viszonyt sikerült kialakítani. Én itt nőttem fel. Kaptam ötven anyukát, kaptam ötven apukát, ötven testvért. Köszönöm nektek a rengeteg élményt, a rengeteg tanítást és mindent” - így búcsúzott Kiss Ramóna az utolsó rész felvétele után kollégáitól.

Ma este láthatjuk utoljára a Barátok köztben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.