Sztár

Kényszerleszállást hajtott végre Jennifer Lawrence magángépe

Kényszerleszállást hajtott végre a hétvégén a New York állambeli Buffalo repülőterén Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő magángépe.

2017.06.12 13:05MTI

Amerikai sajtójelentések szerint a magángép szombaton Louisville-ből, Lawrence szülővárosából szállt fel, ahol a filmsztár a családját látogatta meg. A repülő egyik motorja mintegy tízkilométeres magasságban mondta fel a szolgálatot, és a kényszerleszállás közben a másik motor is leállt. A pilóta azonban a motorok nélkül is biztonságosan landolt a buffalói repülőtéren. A leszálló gépet mentők és tűzoltók fogadták. A szár sértetlenül megúszta a vészhelyzetet.

A Deadline.com szerint 26 esztendős Lawrence éppen a Fox kémthrillerjét, a Red Sparrow (Vörös veréb) című filmet forgatja, amelyet névrokona, Frances Lawrence rendez, akivel korábban Az éhezők viadalán dolgozott együtt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.