X-Faktor

Míg el nem mondta, hogy ki ő, addig csak egy jelentkező volt

A nigériai nőre sokan furán néztek a bőre miatt, pedig a világ egyik legnagyobb szerencséjének köszönheti, hogy ilyen lett.

2017.06.11 10:26ma.hu

A tehetségkutatókban sokféle ember megfordul, így nem meglepő, ha olykor már előítéletek fogadják a szereplőket. A nigériai Kechi Houstonból érkezett az amerikai X-Faktorba, 7-8 éves kora óta énekel, de komolyabban 12 éve foglalkozik vele.

Ugyanis 16 éves volt mikor repülőbaleset érte Nigériában, a 109 utas közül 107-en meghaltak, ő volt a kettőből az egyik túlélő, hosszú ideig feküdt tetőtől talpig bekötözve, mozdulatlanul, a zene volt az egyetlen menekülési útvonala.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.