Tragédia

Háromhetes csecsemővel végzett a pitbull

Halálosan megsebesített egy néhány hetes kislányt három pitbull. A szülők szerint csak öt percre hagyták egyedül a csecsemőt a kutyákkal. Az orvosok már nem tudták megmenteni.

2017.05.28 11:10MTI

Susannah Jean Murray három hetes kislányt a szülei néhány percre hagyták egyedül a család három pitbulljával Michigan államban. Amikor azonban az apuka visszatért a szobába a kislány fején harapás nyomokat talált, az egyik kutyán pedig vérnyomokat.

A csecsemőt azonnal kórházba szállították, ahol megműtötték. Másnap reggel azonban belehalt sérüléseibe.

A rendőrség nem tartóztatott le senkit, a kutyákat azonban egy menhelyre vitték ahol karantén alatt tartják őket.

“Egy csecsemő esetében, aki nem tudja magát megvédeni, mindig kell, hogy legyen a közelben egy felnőtt” - mondta az eset után a helyi rendőrség vezetője.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.