Döbbenetes felvétel

Berántotta a móló széléről a kislányt egy oroszlánfóka a tengerbe - videó!

Drámai másodpercek! A gyermek családja szinte sokkot kapott, valószínűleg az ember közelségéhez szokott állat azt hitte, hogy kap majd ételt.

2017.05.21 12:55ma.hu

Drámai pillanatok láthatók a kanadai Richmond Stevestion kikötőjében rögzített felvételen, ahogy egy kiánduló család egy hatalmas oroszlánfókát boldogan nézeget, figyelik, ahogyan úszkál és jókat nevetnek játékos mozdulatain.

Az idillinek tűnő helyzet azonban rémálommá válik, miután egyik pillanatról a másikra amikor a kislány leül, a fóka kiugrik, és berántja őt a vízbe. Egy férfi azonnal utána veti magát, és szerencsésen meg is menti a gyereket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.