Megható pillanatok

Tündérként ünneplik 100. születésnapjukat az ikertestvérek

Szenzációs fotósorozat készült a nem mindennapi pillanatról!

2017.05.19 18:42ma.hu
hirdetés

Maria Pignaton Pontin és Paulina Pignaton Pandolfi fotósa imádta a munkát, amivel a két 100 éves nővér megbízta. A hölgy állítása szerint az ikrek nagyon izgatottak voltak, és koruk ellenére sokkal jobban viselték a fotózást, mint bárki más. "Mindent megtettek, amit kértem, és nem panaszkodtak fáradtságra. Az eredménnyel pedig nagyon elégedett voltak, igazán boldogok."

A brazíliai testvérek május 20-án ülnek össze a családdal ünnepelni. Pandolfinak hat gyermeke, 19 unokája és 16 dédunokája van, míg Pontinnak öt gyermeke, 12 unokája és hét dédunokája - a brazil Gazeta News szerint.
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.