Állatkínzás

Kicsinálják a tengeri malacot megmikrózó lányt

Vérdíjat tűztek ki a tini lány fejére, nagyobb tömeg lázadt fel ellene, mint a migránsokat bántalmazó magyar operatőr ellen.

2017.05.12 19:46ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, egy brazil tinédzser lány barátai ösztönzésére a hecc kedvéért mikróba tette a család tengerimalacát, azt egészet videóra is vette, sőt fel is tette a netre.

Másodpercekkel később már futótűzként terjedt a videó a közösségi oldalakon, tömegek háborodtak fel, az állatot elkobozták tőle, a 16 éves Vitoria Mullert és családját pedig fenyegetések, üldözés és folyamatos átkozás éri.

Vérdíjat tűztek ki a fiatal fejére, a mozgalom punicaoparavitoria néven terjed világszerte, mindenki a lány fejét követeli tettéért.

Vitoria azóta törölte magát minden oldalról, és édesapja volt kénytelen elnézést kérni mindenkitől. Egy posztban leírta, hogy mélységesen sajnálják a történteket, az állat jól van, ők nem szoktak senkit sem bántani, és Vitoria is csak a barátai ösztönzése miatt tette meg amit tett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.