Szépségkirálynők

Magyarország Szépe: megvannak a döntősök

Idén is több száz jelentkező közül választotta ki a szakmai zsűri azt a 20 lányt, akik lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a májusi felkészítő táborban.

2017.05.07 11:46ma.hu
Fotó: Facebook

Elkezdődött a Magyarország szépe verseny! Egyelőre az volt a zsűri feladata, hogy a több száz jelentkező közül kiválogassa a 20 döntőst. Ők majd táborba vonulnak, és profi szakemberek készítik fel őket a júniusi élő showműsorra. A győztes pedig Kínába utazhat, és ott képviselheti a magyar színeket a világdöntőn. A tavalyi győztes Gelencsér Tímea lett, így ő képviselhette hazánkat a Miss World nemzetközi döntőjén. Idén a Magyarország Szépe fináléja júniusban lesz, ahol 16 lány közül kiderül ki lesz 2017 legszebb magyar lánya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.