Szemkápráztató

Hogyan lehet ilyen hosszú a lány karja?

Ilyen nagy ölelést senki sem tud adni, itt valami nincs rendben! Vagy csak rosszul látunk?

2017.05.07 09:12ma.hu

Egy - elsőre teljesen normálisnak tűnő - szelfi került fel nemrég a közösségi oldalakra, ám hamar futótűzként terjedt mindenfelé - nem csoda!

Az ellebailey Twitter-felhasználó oldalán megjelent képen a 18 éves lány látható, amint nővérével és néhány barátjával jól szórakozik egy Leeds-i pubban. A felvételben első pillantásra nincs is semmi kifogásolható, azonban hamar észre lehet venni, hogy az egyik lány karja mintha igencsak megnyúlt volna. Pedig csak a szemünk csal...

Sokan Photoshop-manipulációnak vélték, hiszen előtte pár nappal egy másik fura fotóról kiderült, hogy csak trükköztek a tükörrel:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.