Állatkínzás

Egyre jobb a megkínzott kutya kedve

Bízunk benne, hogy Fülöp továbbra is olyan hősiesen küzd, mint eddig!

2017.04.20 19:29ma.hu

Mint ahogyan arról korábban a ma.hu beszámolt, brutális körülmények között tartottak egy kutyát, akiről kölyökkora óta nem vették le a madzagot, amit a nyakára kötöttek. Mára már hatalmasra duzzadt buksija nyomát se látni, kedve egyre jobb, aktív, minden érdekli, de természetesen a nap nagy részét pihenéssel tölti. A szeme és a sebe szépen javul, de még mindig előfordul hányás. Sajnos a nagyon hosszan fennálló éhezés emésztőrendszeri megbetegedést okozott. Gyógyszereket, táplálékkiegészítőket kap rá, kímélő menüt főzünk neki, és kontrasztanyagos- és labor- vizsgálatokra is sor kerül - írta FB-oldalán az Állatbarát Alapítvány.

Állatbarát Alapítvány


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.