Megható történet

Hangos tojásokat készített egy apa vak lányának

Így a kislány sem maradt ki a húsvéti tojáskeresésből.

2017.04.17 07:38ma.hu
hirdetés

Csipogót szerelt a tojásokba David Hyche, hogy látássérült kislánya ugyanúgy tudja ünnepelni a Húsvétot, mint bármelyik egészséges gyermek. Nem volt könnyebb a feladata, hiszen nagyon figyelmesen kellett a kertben kutatnia, hogy meghallja az elrejtett húsvéti tojások hangját. Végül sikerült mind megtalálnia, szépen egy vödörbe gyűjtötte őket. Minden elismerésünk az apukának.

Azonban a közösségi oldalakon alaposan kicsúfolták tették, sokan azon viccelődtek, hogy a kislány begyűjtötte az összes tűzriasztót és ébresztőórát a környékről. Ám nem kellett félteni a jóérzésű embereket sem, alaposan nekiestek az ilyesfajta kommenteknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.