Állatkínzás

Elképesztő, mit tesz a megkínzott kutyával a szeretet!

Fülöp gyomra már egyre jobban kezdi megszokni a rendszeres evést, de még a gondozói sem gondolták volna, hogy a szeretet és a gondoskodás ilyen látványos gyógyulást hoz a kutya életében!

2017.04.16 09:56ma.hu

Mint arról a ma.hu beszámolt, minden elképzelést felülmúló brutális körülmények között tartották Fülöpöt egy Nyíregyháza közelében lévő településen. A képeket itt megnézheti >>>

Amit a megadott címen találtak, az még a sok szörnyűséget látott embereket is megdöbbentette. Egy fiatal, két- három év körüli németjuhász keverék kutyus kuporgott egy vashordóban, alig 1 méteres láncon, víz és élelem nélkül. A feje a felismerhetetlenségig eltorzult, köszönhetően a szorosan rácsomózott műanyag zsinórnak, és súlyosan le van soványodva. Az állatmentők kiszabadították, és menhelyre vitték, megkapta az elsődleges állatorvosi ellátást, azonban a gyógyulása egy nagyon hosszú folyamat lesz.

Pár napja még így nézett ki

Nemrég már annak is örültek gondozói, hogy Fülöp gyomra kezdi megszokni a rendszeres evést, szerencsére már megmarad benne az étel. Az ödéma azonban sajnos nem kezdett el visszahúzódni, úgy gondolták, hogy ennek hússzú idő kell majd.

De Fülöp meghálálja a szeretetet és a gondoskodást, szinte ki van már virulva! Hajrá Fülöp!

Állatbarát Alapítvány


Aki szeretné támogatni Fülöp gyógyulását

Állatbarát Alapítvány 68800109-11035240
Adó 1%: 18791927-1-15

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.