Állatkínzás

Jobban van a brutálisan kínzott kutya - videó

Egy hihetetlenül szeretetéhes, bújós kutyus. Még sok idő kell, mire az ödéma visszahúzódik a fejéről.

2017.04.15 09:49ma.hu

Mint arról a ma.hu beszámolt, minden elképzelést felülmúló brutális körülmények között tartották Fülöpöt egy Nyíregyháza közelében lévő településen. A képeket itt megnézheti >>>

Amit a megadott címen találtak, az még a sok szörnyűséget látott embereket is megdöbbentette. Egy fiatal, két- három év körüli németjuhász keverék kutyus kuporgott egy vashordóban, alig 1 méteres láncon, víz és élelem nélkül. A feje a felismerhetetlenségig eltorzult, köszönhetően a szorosan rácsomózott műanyag zsinórnak, és súlyosan le van soványodva. Az állatmentők kiszabadították, és menhelyre vitték, megkapta az elsődleges állatorvosi ellátást, azonban a gyógyulása egy nagyon hosszú folyamat lesz.

Fülöp gyomra kezdi megszokni a rendszeres evést, szerencsére már megmarad benne az étel. Az ödéma még nem kezdett el visszahúzódni, ez csak hosszú idő után várható. Ha érdekli, hogy van Fülöp, nézze meg az Állatbarát Alapítvány Facebook-oldalán a videókat!

"Ma ezzel a kis videóval szeretnénk kedveskedni nektek Fülöpről. Egy hihetetlenül szeretetéhes, bújós kutyus. Könyörög, hogy simogassuk, szeretgessük, végre érzi, hogy biztonságban van" - írta az Állatbarát Alapítvány Facebook-oldalán.

Aki szeretné támogatni Fülöp gyógyulását

Állatbarát Alapítvány 68800109-11035240
Adó 1%: 18791927-1-15

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.