Állati

Megható: minden nap végigmegy a kutya azon az útvonalon, amelyen elhunyt gazdájával sétált

Minden nap végigsétál a kutya azon az útvonalon, ahol elhunyt gazdájával sétáltak egykor. Videó!

2017.04.05 14:39ma.hu
hirdetés

Thor gazdája, Claudio Cantarelli 2015-ben hunyt el. A hűséges kutya belebetegedett legjobb barátja elvesztésébe, akivel közel 10 évig együtt voltak jóban-rosszban. Claudio családja befogadta, ám a szomorú eb depressziós lett, enni is alig akart. Végül Claudio egyik barátja, Saionara Freitas vette magához az ebet.

Az asszony rengeteget törődött az állattal, aki csak egy év elteltével kezdte magát jobban érezni, főleg annak köszönhetően, hogy rendszeresen sétálni ment a városba, és meglátogatta azokat a helyeket, amiket gazdája a legjobban szeretett.

Thor immáron minden nap végigmegy szokott útvonalán Cacapava del Sol városkájában. A helyiek nagyon megkedvelték, simogatják, mindenütt van neki kitéve víz, vagy egy-egy finom falat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.