Szerencsére jól van

Hódi Pamela súlyos autóbalesetet szenvedett

Berki Krisztián menyaszonya hazafelé tartott az Árpád-hídon, mikor jobb oldalról egy hatalmas munkagép csapódott az autójába.

2017.03.30 10:12ma.hu

Szerencsére gyermeke nem ült az autóban és Pamela is jól van, testi sérülést nem szenvedett. Lelkileg azonban nagyon megviselte az eset.

Időben félre tudta rántani a kormányt, mert észlelte, hogy közeledik a villamossín és a padka. Szerencsére a manőver sikeres volt, így nem lett nagyobb baj - mesélte az RCNews-nak.

Első dolga volt megkeresni a telefonját, hogy értesítse vőlegényét Berki Krisztiánt, aki perceken belül a helyszínre érkezett. Közben már hívták hozzá a mentőket, ő azonban saját felelősségére nem kért kórházi megfigyelést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.