Egyből érezte, hogy baj van

Üvegszilánkok voltak egy fővárosi cukrászda gofrijában

Egy nő beleharapott, két nappal később láza és alhasi fájdalmai voltak.

2017.03.23 14:11ma.hu

Üvegszilánkokat érzett egy nő egy budapesti cukrászda gofrijában. Azonnal kiköpte, de valószínűleg lenyelt egy darabot, mert két nappal később lázasan, alhasi fájdalmakkal ment az ügyeletre.

A nő a barátjával ment az egyik bevásárlóközpont cukrászdájába gofrizni, ám amikor beleharapott fájdalmat és a vér ízét érezte a szájában. Azonnal kiköpte a falatot, és akkor látta, hogy üvegszilánkok voltak benne.

"Ráharaptam valamire, ami nem a gofrihoz tartozott, és szétrágtam. Éreztem, hogy valami nem stimmel, mert elvágta a szám belül, és éreztem, hogy fáj." - mesélte a Tényeknek.

Üvegszilánkok kerültek elő a vérző szájából. A személyzet ekkor egyből az asztalukhoz szaladt.

A nő nagyon megijedt és félt, nehogy lenyeljen egy szilánkot, hiszen abból komolyabb baja is lehetne. Elment kimosni a száját és mikor visszatért, az üzletvezető felajánlott neki egy 5000 forintos kupont, amit nem fogadott el, és a gofrit sem kellett kifizetnie.

Két nap múlva jöttek a problémák, a nő belázasodott és alhasi fájásokkal küszködött. Az ügyeleten röntgen- és ultrahang-felvéteket készítettek, amik a nő szerint igazolják, hogy üvegszilánkot nyelt le.

A Tények felkereste a cukrászdát, a vezetőség állítása szerint ők felajánlották, hogy mentőt hívnak a nőhöz.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.