Szenzációs felvétel

Teljesen normálisan indult ez az esküvő - aztán mindenki sírt

A röhögéstől!

2017.03.21 21:49ma.hu

Először is ott kezdődtek a gondok, amikor a gyűrűt nem sikerült a menyasszony ujjára húzni, ezért a pap újra elismételte a férfi nevét, hogy mondja utána. A következő ütemben annál a szónál, hogy "lawfully" a leendő férj nyelve megbotlott, és waffle-t mondott, ami gofrit jelent. Tulajdonképpen ekkor pattant el a húr. A menyasszony a nagy nevetés közepette jelezte, hogy adjanak a vőlegénynek valamit enni, utalva arra, hogy bizonyára ezért szólhatta el magát. Mire a férfi csak annyit mondott, hogy "Ettől féltem egész életemben". Erre már az ara artikulálatlan nevetéssel válaszolt. Aztán annyit kért a vőlegény, adjanak a leendő feleségének pár percet, míg összeszedi magát, erre a szegény nő már sírva röhögött, sőt a pap is nevetett, de megnyugtatta a násznépet, látott már ilyet, ura a helyzetnek. Mikor végre újra elkezdődött a szertartás, már senki sem bírta ki nevetés nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.