Plasztika és önbecsülés

Emlékszik a Guldenburgok öröksége bombázójára? Mert most fel sem ismerné!

Ő volt a Guldenburgok öröksége című filmsorozat felejthetetlen szépsége. Most Sydne Rome így néz ki.

2017.03.19 19:29ma.hu
Screenshot

Igaz, ma már nem olyan fiatal Sydne Rome, mint amikor a gyönyörű Carina di Angelit alakította A Guldenburgok öröksége című sorozatban még a '80-as években, de emiatt nem kellene ma így kinéznie. Akkoriban igazi szexszimbólumnak számított a göndör szőke fürtjeivel és csábító mosolyával férfiakat milliói álmodozott, így nem csoda, hogy számos címlapon szerepelt. Talán pont emiatt érte utol túl gyorsan az öregedéstől való félelem, és plasztikai sebészeti beavatkozások tucatjain esett át. Szinte szörny lett az egykori szépségből, sokan fel sem ismerték, mikor mostanában meglátták.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.