Megható történet

Megmutatta még meg sem született unokáját, mielőtt végleg elmegy

A fiatal nő édesanyja végső stádiumos tüdő- és agyrákos volt, ezért megoldotta, hogy még a hasában láthassa születendő unokáját.

2017.03.14 17:07ma.hu

A felvételen a halálos beteg Donnának a lánya, Taylor magzatát mutatják neki az ultrahang segítségével, mivel feltehetően mire megszületik, a nagymama már nem lesz az élők sorában. A vizsgálat során próbálták meghatározni a baba nemét, aki rájuk mosolygott, majd megmutatta, rózsaszín vagy világoskék kisruhákat kell-e neki venni. Végül könnyek között csinálták végig a vizsgálatot, a nagymama pedig 3 nap múlva meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.