Állati

Teherautó sofőrök mentették meg a legyengült, kiszáradt kiselefántot

Magányosan kóborolt, láthatóan nagyon rossz állapotban volt az állat.

2017.03.09 08:28ma.hu
hirdetés

Teherautó sofőrök mentették meg egy kiselefánt életét Botswanában. Az út szélén vették észre a magányosan kóborló állatot. A kiselefánt láthatóan rossz állapotban volt. Azonnal inni kezdte a neki felkínált vizet.

Chantelle En Rudi Beyleveld/Facebook

A sofőrök ezután bejárták a környéket az állat csordáját keresve, de sajnos nem jártak sikerrel. Ezután értesítették a hatóságokat, és ottmaradtak az elefántbéivel, amíg a segítség meg nem érkezett.

A csupán néhány hetes elefánt az Elephant Sands nevű szervezet gondozásába került, ahol megfelelő ellátásban részesül és a fajtársaival élhet.

Sajnos a mai napig nem derült ki, miért maradt magára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.