Plasztika és önbecsülés

Férfi, aki 130 milliót költött, hogy átszabassa magát

Igazából nem is tudni, mi elkeserítőbb, az hogy valaki így eltorzítja magát vagy hogy van 240 ezer ember emiatt követi.

2017.03.04 09:26ma.hu

Az élő Ken baba "Human Ken Doll" néven emlegetett 33 éves férfi saját bevallása szerint eddig 375 ezer fontot, vagyis nagyjából 130 millió forintot költött a műtétekre.

A képen egyik utolsó plasztikai műtétje után látható, amit akkor éppen az arcán végeztek el. Az elmúlt pár évben nagyműtéteinek száma elérte az 50-et, amivel bekerült a Guinness rekordok könyvébe is. Persze számtalan beavatkozást végeztek még rajta, összességében a kis- és nagyműtétek száma már meghaladja a 100-at.

Elmondása szerint a plasztikai sebészet megváltoztatta az életét. Boldog és elégedett na, mind testileg, mind lelkileg. (Régen rengeteget csúfolták, kövér volt és krumpliorra is volt) "Mindezek ellenére senkinek sem javaslom, hogy nekikezdjen ennek. Ez olyan mint a hajfestés" - utalt arra Rodrigo Alves, hogy függővé is lehet válni. "Ráadásul nagyon drága a plasztikai sebészet, nem mindenki engedheti meg magának."

It has been 15 days after my SMAS facelift, surgery number 50, which would qualify me to enter the Guinness book of records. That isn't counting all my aesthetic procedures which would be being the total to more then 100. It would be very flattering to be featured in the big book of records but what example would I be setting to my fans and followers by doing that? Plastic surgery has changed my life. I am happy and confident today and my soul matches my body although I don't encourage anyone to do what I did since once you start it is like dyeing your hair. Also it is very expensive and unfortunately not everyone can afford it. #reallifestory #rodrigoalves #plasticsurgery Photo by Ken Mckay/ITV/Rex/Shutterstock

Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) által megosztott bejegyzés,

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.