Elképesztő felvétel

A nyuszi, aki kígyóra támadt, hogy megvédje az utolsó kicsinyét

Nincs kétség az anyai szeretet felől, még ha csak ösztönös is.

2017.03.02 17:00ma.hu
hirdetés

A háromból két kölykét már eltette láb alól a kígyó, ezért a mamanyuszi a csúszó-mászó láttán igen felbőszült, hogy megmentse utolsó kicsinyét is.

Nem kerülhetsz ki győztesen egy olyan csatából, ahol egy anya védi a gyermekeit, még akkor sem, ha kígyó vagy, az anya pedig egy nyuszi.

A Ramakanth nevű YouTube-felhasználó töltötte fel az alábbi videót, amelyen jól látható, amint egy anyanyúl nekiesik annak a kígyónak, aki a háromból már két kicsinyével végzett. A videó pár nap alatt rekordnézettséget ért el. Bár nincs megadva, pontosan hol készült, feltehetően egy fekete patkánysiklóról van szó, amely igen elterjedt Észak-Amerikában - főként Ontario, Mississippi, Kansas, Illinois, Missouri, és egyéb északi, északkeleti, és keleti államokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.