Előítéletek nélkül

Levágatta a haját, hogy pont úgy nézzen ki, mint a legjobb barátja

Szívmelengető történet arról, hogy senki nem születik előítéletekkel és gyűlölettel.

2017.03.02 14:16ma.hu

A négyéves, Kentucky-ban élő Jax Rosebush kitalált egy remek tréfát. Arra kérte édesanyját, hadd vágassa le a haját, hogy pont úgy nézzen ki, mint legjobb barátja, Reddy Weldon.

Jax Rosebush és Reddy Weldon (Fotó: Lydia Stith Rosebush/Facebook)

Jax szerint ugyanis közte és Kenyából örökbefogadott barátja között csupán annyi a különbség, hogy neki hosszabb a haja. De ha levágatja, akkor olyanok lesznek, mint két tojás! Milyen jó móka lesz majd megtréfálni az óvónénit, nem tudja majd megkülönböztetni őket!

"Ha ez nem bizonyítja, hogy a gyűlölettel és az előítélettel nem születünk, legfeljebb a környezetünk tanítja nekünk, akkor semmi. Az egyetlen különbség köztük, amit Jax észrevesz, hogy eltér a hajuk.” - írta Jax büszke anyukája a Facebookon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.