Válás

Kiss Ramóna 16 év után távozik a Barátok köztből

Egy olyan szereplő int most búcsút a Barátok köztnek, aki az évek alatt családtaggá vált, aki valóban a szemünk előtt nőtt fel, és lett tinilányból érett hölggyé.

2017.02.15 20:22ma.hu
hirdetés

És aki- most enyhe túlzással- de úgy indul el egy másik útra, mint egy kamaszlány, aki elköltözik a családjától, hogy saját életét felépítse. Ramóna a döntést hosszú gondolkodás után, januárban hozta meg. 16 éve így ismertük meg Ramónát, aki Szentmihályi Zsófi szerepét kapta a sorozatban. Ramóna akkor 17 évesen egyedül költözött fel Veszprémből a fővárosba, ahol magántanuló lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.