Rossz poén

Művérrel viccelte meg a férjét - de a végén ő is majdnem infarktust kapott

A viccből majdnem tragédia lett.

2017.02.10 21:12ma.hu

A YouTube videós, Rebekha művért vásárolt és az volt a terve, hogy megtréfálja a férjét. A sztori az lett volna, hogy hazahívja, mert megvágta magát és nem tudja elállítani a vérzést. Röhögés helyett azonban az igazi vér is megfagyott az ereiben. A viccesnek szánt videót már több százezren látták.

Screenshot

Miután bevásárolt egy kis flakon művért, felhívta a férjét, hogy az lehetőség szerint menjen haza, és segítsen neki a vérzést elállítani. A nő nyomott egy adagot a kezére, hamarosan csöngettek is, azonban kiderült, a postás volt az. Újra összevérezte magát Rebekah, és itt-ott azért még szétkent némi vörös anyagot. Mikor a férje betoppant az ajtón, meghűlt benne a vér a látványtól. Megkérdezte feleségét, hogy hogyan csinálta, majd ájultan esett össze.

Ekkor a vicceskedvű feleség már nem nevetett annyira őszintén. Először lábbal ellenőrizte, hogy férje él-e még, majd már a pánik is elkapta, annyira megijedt, hogy a poén rosszul sült el. Végül a férjét sikerült "észhez" térítenie, aki valahogy nem tudott az egészen jót kacagni.

Ráadásul a neje most még a videót is feltette a világhálóra...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.