Állati

Fekete kisbárány a Budakeszi Vadaspark legújabb lakója

Pár napos kényszerszünet után tárt kapukkal és egy új jövevénnyel várja keddtől ismét látogatóit a Budakeszi Vadaspark.

2017.02.06 13:43ma.hu

Az extrém, fagyos időjárásnak köszönhető, pár napos kényszerszünet után a Budakeszi Vadaspark 2017. február 7-től ismét tárt kapukkal várja a vendégeket. És nem csak tárt kapukkal, hanem egy új jövevénnyel is, a nagy hidegben ugyanis egy bolyhos fővel bővült a Pici Tanya állománya.

Budakeszi Vadaspark

A fekete színű bárányka az ilyenkor szokásos, állatvédelmi célból történő megfigyelést és elkülönítést követően már megerősödött annyira, hogy kíváncsian felfedezhesse a körülötte lévő világot, és a közös "játszótéren", a többi kis háziállattal együtt rosszalkodhasson. A Budakeszi Vadaspark látogatói és gondozói legnagyobb örömére.

Budakeszi Vadaspark


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.