Az énekesnő nem költ hamis mellekre!

Megmutatja őket - Katy Perry kibukott a cicije miatt!

Katy Perry-t a jótékonysági koncerten kibuggyanó mellei miatt vádolták meg - Azzal, hogy keblei hamisak, amin az énekesnő teljesen kibukott.

Katy Perry büszke eredeti kebleire! képgaléria

2008.11.20 12:15rtlbulvar.hu

Katy Perry kikérte magának az aljas vádakat, miszerint neki műcicije van. Perry kisasszonynak nemrég volt egy kisebb malőrje a színpadon.

Az ominózus fellépés: Katy mellei kibuggyantak

Éppen egy jótékonysági előadáson vett részt Kanadában, mikor ruhája felmondta a szolgálatot, és bizony kivillantak a mellei. Az énekesnő egy laza mozdulattal betakarta magát, majd folytatta az éneklést.

Ez az incidens indította el a pletykákat, amit Katy nagyon a szívére vett. Teljesen felháborodott a feltételezésen, és rendkívül sértőnek találta az alattomos vádakat.

- Hogy gondolhatják az emberek, hogy ezek hamisak? Olyan igaziak, mint amilyenek csak tudnak lenni. Száz százalékig eredetiek és érintetlenek - állította Perry.

A 24 éves énekesnő azt is kijelentette, hogy ő nem fog pénzt költeni hamis cicikre.

- Cipőket, egy jó táskát talán, de műanyag melleket sohasem vásárolnék! - tudatosította mindenkiben az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.