Tragédia

Saját ágyában hűlt ki a 11 éves gyerek Székesfehérváron

A szomszédok szerint anyja a gyermekét ölelte az ágyban, amikor rájuk találtak.

2017.01.20 22:15ma.hu

Tragédia egy székesfehérvári házban: január 9-én találták meg a holttestét annak a 11 éves, cukorbeteg kisfiúnak, aki a saját ágyában hűlt ki – értesült az RTL Híradó. Az ügyben teljes a hírzárlat. A rendőrség csak annyit erősített meg, hogy nyomoznak.

A gyermek édesanyja válása után költözött a házba, ahol a tragédia történt. Korábbi otthonát elárverezték. Szomszédainak sokszor mondta, hogy 600-800 ezer forintot vár a banktól, és akkor majd megváltozik az életük. A nő könyvelő, néha a székesfehérvári önkormányzattól kapott munkát, de volt, hogy ételre se maradt pénzük.

A környéken élők azt mondták: figyelemmel kísérték a nő és gyermeke sorsát, sokszor segítettek nekik tüzelővel, étellel. Az utóbbi időben nem láttak mozgást a háznál, azt hitték, visszaköltöztek a nő édesanyjához a belvárosba.

Az RTL Híradó úgy tudja: a gyermek holttestét január 9-én találták meg a ház felső szintjén. A fiú cukorbeteg volt, halálakor nagyon magas volt a vércukorszintje. A szomszédok szerint anyja a gyermekét ölelte az ágyban, amikor rájuk találtak. A nőt kórházba vitték, állapotáról nincs hír. Nem tudni azt sem, pontosan mi okozta a gyermek halálát, de a szakértők szerint betegsége nagyban hozzájárulhatott.

Fekete zászló van azon az iskolán, ahová a fiú járt. A gyerekeknek pszichológus segít feldolgozni a halálát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.