Állatkínzás

Élelemért könyörögnek a csont és bőr mackók az állatkertben

Írtunk már sokféléről, tragédiákról, állatkísérletekről, állatkínzásról. Mind mérhetetlenül megrázó, de erre nincsenek szavak...

2017.01.17 22:58ma.hu
hirdetés

Éheznek és élelemért könyörögnek a csont és bőr, teljesen legyengült maláj medvék az állatkert látogatóitól. Online petícióba kezdtek az emberek, hogy zárják be a létesítményt, mert a körülmények drámaiak. A felvétel az indonéz Java szigetén lévő Bandung állatkertben készült. Egy-egy ilyen állat átlagos testtömege 80 kiló, ehhez képest ezek a macik csontsoványak. Szerencsére a felvétel miatt, mely futótűzként terjedt a világhálón, vizsgálatot indítottak az állatvédelmi hatóságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.