Megdöbbentő történet

Haldokló anyja kérte, hogy hívjon segítséget - egy kilométert gyalogolt az ötéves

A gyerek a kocsi ablakán át jutott ki, mire visszaért a segítség, a tragédia bekövetkezett...

2017.01.15 17:59MTI
Screenshot

Egy kilométert gyalogolt egy ötéves kislány segítséget keresve Brazíliában, miután szülei autóbalesetben meghaltak - adta hírül a Globo News kábeltelevízió.

A tévé szombati adása szerint a kislány sértetlen maradt, amikor a család autója felborult és egy fának ütközött a nyugat-brazíliai Campo Grande közelében. Édesanyja, a 34 éves Madilene Godoi halála előtt azt mondta neki, menjen, hívjon segítséget. Édesapja, az 52 éves Reinaldo dos Santos szintén életét vesztette a balesetben.

Unokatestvére, Talya Ramires elmondása szerint a gyerek a kocsi ablakán át jutott ki.

A pénteki baleset után a kislány elindult a kocsiúton visszafelé és addig ment, amíg egy emberrel nem találkozott. A gazda, aki éppen füvet nyírt, kihívta a rendőrséget. Azt is elmesélte a Globo adásában, hogy a kislány ránézett a kocsiból, mikor a balesetet megelőzően elhaladtak mellette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.