Állati

Jobban van Fagyi, a népszigeti stéghez fagyott róka

Eszik rendesen és úgy fest, hogy megmarad a lába.

2017.01.15 10:47ma.hu

Odafagyott a népszigeti stéghez egy szerencsétlen róka január 10-én. A pórul járt ravaszdin az Állatmentő Liga segített: körbetörték körülötte a jeget, és állatorvoshoz vitték.

Fagyi (Fotó: Állatmentő Liga Facebook)

Törést nem szenvedett, viszont nagyon kihűlt, és a farka nagy része elhalt. Egy ideig az sem volt biztos, hogy a lába megmarad. Folyamatosan melegítették, és infúziót is kapott.

A Fagyi névre keresztelt róka orvosa a Facebookon közölte, hogy páciense már jobban van. Étvágyával nincs gond, úgy fest, a lába is megmarad. Az Állatmentő Liga szerint teljes felépülése után egy vadasparkban találhat új otthonra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.