Rossz vicc

Lelökte a szikláról a barátnőjét, mert az hitte, jó poén

A romantikus pillanatoknak csúnya vége lesz.

2017.01.14 11:12ma.hu
hirdetés

A felvétel nagyon romantikusan indult, a fiatal lány egy szikla (fogalma: kőzetekből álló aszimmetrikus kiemelkedés) szélére vezette barátját Franciaországban, ám a történet 180 fokos fordulatot vett. A fiú ugyanis gyengédség helyett hirtelen meglökte a lányt, aki lendületet kapva, sikoltva lezuhant a partra.

A fiú az egészet lefilmezte és még örült is a tréfájának - bár sokak szerint egy megrendezett jelentről van szó. De ha így van, ha úgy, ez a zuhanás akár bokatöréssel is járhatott volna... Nem kell ugyanis kilométerekről leesni ahhoz, hogy valaki a nyakát törje...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.