Hideg idő

Videó a világ leglustább életmentőjéről

Igen hideg van kint, ezért ha nem muszáj, nem mozdulunk ki a kellemes melegből. De még akkor sem, ha éppen egy gyereket mentünk meg a jeges útról?

2017.01.13 20:57ma.hu
hirdetés
Screenshot

Egész Európa, sőt az USA több államában is tombol a tél. Egy ilyen hideg, ködös, csúszós téli napon valahol Európa keleti részén el elveszett, összezavarodott aprócska gyerek kószált az utcán. Szerencsére ruhája már messziről jelezte jelenlétét.

A felvételen már-már azt hinnénk, hogy az autós figyelmen kívül hagyva túl veszélyesen közel próbál bekanyarodni mellette, ám a dolog nem ilyen egyszerű, nézze csak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.