Gólyahír

Janet Jackson 50 évesen édesanya lett

Megszülte első gyermekét az ötvenéves Janet Jackson.

2017.01.04 15:22MTI

A közlemény szerint az énekesnő és katari születésű férje, Wissam Al Mana "rendkívül boldog" fiúgyermekük, Eissa Al Mana érkezése miatt. A szóvivő szerint a szülés komplikációk nélkül zajlott és az újdonsült édesanya remekül van - írta a BBC News.

Az énekesnő terhességével kapcsolatos hírek tavaly áprilisban kaptak szárnyra, miután Jackson felfüggesztette Unbreakable elnevezésű turnéját.

Janet Jackson és férje (Fotó: Getty)

Az előadó akkor egy Twitteren közzétett rövid videoüzenetben jelentette be, hogy "hirtelen változás" történt a 2015 augusztusában indult turnéja második felének menetrendjében.

Jackson 2012-ben ment feleségül az üzletemberhez. Az énekesnőnek ez a harmadik házassága.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.