Állatkínzás

Kegyetlenül bántalmaztak majd megöltek egy medvét - videó

Többször áthajtottak rajta, majd végül kivégezték - kegyetlen felvétel!

2016.12.27 17:04ma.hu
Screenshot

A szibériai Jakutföldön készült brutális videót tettek közzé a közösségi oldalakon, melyen jól látható, amint többször áthajtanak egy medvén, hogy  megöljék az állatot.

Az orosz gyártmányú Urallal áthajtott egy sofőr az állaton, miközben egy másik biztatta őt a kegyetlenkedésre. Az elgázolt állat megpróbált felkelni, de újra elütötték örömujjongások közepette. Majd egy munkás egy fémrúddal böködte a medvét, hogy ellenőrizze, meghalt-e.

A rendőrség keresi az állatkínzókat, akik mindössze két év börtönt kaphatnak tettükért.

Sok kommentelő szerint azonban a medvék veszélyesek, ha télvíz idején nem találnak megfelelő mennyiségű élelmet, akkor agresszívé válnak, ami komoly veszélyt jelent az emberre nézve, hiszen a macik mindenevők.

Ettől függetlenül nem kellet volna megkínozni, továbbá a felvétel tanúsága szerint az állat egyáltalán nem támadott, sőt távolodott a járművektől.

Ráadásul Jakutföldön a medve szent állat, így a helyi közösség követeli az állatkínzók megbüntetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.