Gyász

Hetekkel halála előtt már furán viselkedett George Michael

Látták egy étteremben a barátaival.

2016.12.27 15:04ma.hu
Screenshot

"Nem nézett ki túl jól" és "túlságosan is csendes volt" - mondta egy nő, aki hetekkel George Michael halála előtt ugyanabban az étteremben evett, mint az énekes.

Sarah Simpson elmondása szerint a popsztár a barátaival ebédelt. Eleinte azt hitte, hogy tisztelettudó, azért csendes és visszahúzódó, de ahogy figyelgette, már biztos lett abban, hogy nincs jól, viszont annyira nem nézett ki rosszul, hogy esetleges tragédiát feltételezhessenek.

George Michael gyakran látogatta a bárokat és az éttermeket, noha sosem volt harsány, a helyiek pedig tiszteletben tartották a magánéletét. A sztár pedig gyakran támogatott különböző szervezeteket, akik gyerekeken, rákbetegeken vagy AIDS-betegeken segítettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.