Állati

Lenyomta sebesült társa fejét, miközben a vonat átszáguldott felettük

Napokig életben tartotta sebesült "barátnőjét" a hős kutya. Lucy súlyosan megsérült, a sínek között rekedt. Panda végig ottmaradt mellette, lenyomta a fejét, miközben egy vonat átszáguldott felettük.

2016.12.27 10:57ma.hu

Nem mindennapi megpróbáltatásokon esett túl két kutya Ukrajnában.

Kihűlve, megsérülten, a biztos halál várt volna Lucy-ra, ha nincs a barátja, Panda. De Panda napokig hősiesen védelmezte, el sem mozdult mellőle.

Szorosan mellébújt, hogy melegen tartsa, és leszorította a fejét, amikor egy vonatok átszáguldott felettük.

Daily Mail

Amikor az emberek megpróbáltak odamenni hozzájuk, Panda hangosan ugatott, vicsorgott, hogy elrémissze őket.

Daily Mail

A párost végül egy Denis Malafeyev nevű férfi mentette meg, aki egy vérfagyasztó videót is megosztott arról, ahogy egy vonat átszáguld a kutyák felett.

Daily Mail

Még az autóban, útban az állatorvos felé is szorosan összebújtak.

Malafeyev szerint nem tisztázott, hogy Lucy sérüléseit egy vonat okozta-e.

Denist egy barátja hívta fel azzal, hogy két kutya fekszik a síneken, nem mozdulnak onnan.

"Amikor odaértünk, akkor láttuk, hogy az egyikük megsérült, nem tud mozogni. A másik viszont keményen védelmezte. Láttam, hogy jön egy vonat, és meghűlt bennem a vér."  - mesélte később.

A jó hír, hogy mostmár mindketten jól vannak, a rossz hír (szerintünk) az, hogy megtalálták a gazdáikat és vissza is adták őket nekik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.