Kiskorú veszélyeztetése

Ebben a dobozban tartották a hároméves gyereket

Összesen kilenc embert tartóztatott le a rendőrség, miután OSB-lemezből összetákolt ládában tartottak egy 3 éves kislányt.

2016.12.22 18:11ma.hu
hirdetés

Kilenc ember, köztük a gyermek apját is letartóztatta a rendőrség, miután kiderült, egy fadobozban tartották. A közel 70x1 méteres OSB-ládában éldegél a kislány már jó ideje, mikor a hatóságok fényt derítettek a doogra. Az apa arra hivatkozott, hogy a doboz a nappaliban volt, azaz nem történt semmi különös a gyermekével.

Tulajdonképpen a rendőrség nem is a gyerekért ment, hanem a felnőttekre nyitottak rá, ugyanis az anya volt férjét keresték, akkor lettek figyelmesek arra, hogy a dobozban valami mocorog.

A 25 éves apa, Christopher Short mellett a 42 éves anyát, Donnát és egy 18 éves nőt is letartóztattak, továbbá 6 másik személyt, kiskorú sérelmére elkövetett bűncselekmények miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.