Adomány

Jónak lenni jó! - Bud Spencer hímzett ingét is elárverezik

Bud Spencer életének fontos része volt a segítségnyújtás, többször például személyesen is részt vett különböző mentőakciókban vagy osztott adományt rászorulóknak.

2016.12.18 08:29ma.hu

Két éve a közmédia “Jónak lenni jó!”- kampányának is kiemelt támogatója volt. Az idén nyáron elhunyt olasz színész hagyományát, lánya viszi tovább, aki ezúttal édesapja monogrammal hímzett ingét ajánlotta fel a közmédia műsorának.
 
„Édesapám egyik kedvenc ingje volt, nagyon gyakran hordta. (…) Biztos vagyok benne, hogy aki majd megkapja, nemcsak egy darabot kap Bud Spencer életéből, hanem egy hatalmas energiát is, ami ő maga volt” – nyilatkozta az M1-nek Cristina Pedersoli, Bud Spencer lánya.

A mediaklikk.hu/jonaklennijo oldal lehet megnézni a tárgyakat, és vásárolni lehet. A közmédia vasárnap egész napos műsorfolyammal készül a Jónak lenni jó! kampány keretében, az egész napos műsorfolyama a Magyar Református Szeretetszolgálatot támogatja.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.