Állati

A pusztító tűzvészben hagyták a malacot - az meg nem volt hülye

Nem hagyta magát halálra égni, noha gazdái menekülés közben elfeledkeztek róla.

2016.12.15 07:38ma.hu
hirdetés
Screenshot

Mondhatnánk, hogy csodával határos dolog történt, de az állatok gyakran sokkal okosabbak és sokkal "emberségesebbek", mint gazdáik. Történt, hogy egy család Tennessee államban élt, és kedvtelésből tartottak egy kismalacot is, Charles-t.

Amikor azonban kitört a pusztító tűzvész, amiről a ma.hu is többször beszámolt, és amit feltehetően két suhanc okozott, menekülés közben a házikedvencet hátrahagyták.

Ám, ahogyan ez a ház is, úgy a malac is sértetlen maradt. A jószág ugyanis nyakig a sárba ásta magát, így tudott megmenekülni attól, hogy pecsenyévé változzon.

Mikor a család visszatért otthonában, döbbenten tapasztalta, hogy a malacka jól van, bár volt jónéhány égési sérülése, hamar felgyógyult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.