Kiesés

Továbbra sem emlékszik semmire az elmúlt 20 évből a négygyerekes apa

Amnéziát kapott a gutaütése után, azóta sem emlékszik semmire az elmúlt 2 évtizedből, sem a feleségére, sem a gyerekeire.

2016.12.10 15:48ma.hu

Wayne Meyers-t hőgutával és kiszáradással szállították kórházba, miután magához tért, kiderült, hogy semmire sem emlékszik, még feleségére, Shaleenre sem, sőt a négy gyerekre sem. Bár hazatért családjához, minden bizonnyal soha nem fognak visszatérni emlékei.

Mikor a betegágyán közölték vele, hogy jött meglátogatni népes családja, szinte sokkolódott. Még 2009-ben történt az eset, napokkal korábban, január 28-án Ausztrália déli részén érte baleset, autója a mélybe zuhant és az oldalára borult. Napokkal később találtak csak rá.

Az utolsó emlékei még a nyolcvanas évekből valók. Feleségének sem volt könnyű megküzdeni az amnéziával, hiába mutogatta férjének a régi képeket, látta, hogy valóban semmire sem emlékszik. Sőt, még a lapostévé is megdöbbentette, a távirányítót, a laptopot, de még a mobiltelefont sem tudta kezelni.

Felesége leültette a YouTube elé, és minden lényeges eseményt megmutatott neki a világból, ami az elmúlt 20 év alatt történt, még a 2001. szeptember 11-ei eseményekre is úgy nézett, mint egy újszülött.

Bár azóta újra teljes családi életet élnek, Wayne újra megkérdte felesége kezét, és összeházasodtak, a férfinek továbbra is fekete folt az a 20 év a fejében.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.