Állati

Így mentették ki a nádasba tévedt őzt Nyíregyháza közelében - KÉPEK!

A vadat a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai vették észre és mentették ki az egyfokos vízből. Szárazra törölték és autóval elvitték a legközelebbi erdőszélre, ahol visszaengedték a természetbe.

2016.12.03 19:54MTI
MTI Fotók: Balázs Attila

Podlovics Lajos a Sóstógyógyfürdő üdülőterületére tévedt, erejét vesztett, a part menti nádasból kimentett őzet tarja a kezében Nyíregyháza közelében 2016. december 3-án.

Podlovics Lajos (b), Homa Zoltán (b2) és Ignácz Gyula (j) a Sóstógyógyfürdő üdülőterületére tévedt, erejét vesztett, a part menti nádasból kimentett őzet törlik szárazra Nyíregyháza közelében 2016. december 3-án.

Podlovics Lajos (b), Kapitány István (b2) és Polonkai Adrienn a Sóstógyógyfürdő üdülőterületére tévedt, erejét vesztett, a part menti nádasból kimentett őzet viszik az autóhoz Nyíregyháza közelében 2016. december 3-án.

Podlovics Lajos a Sóstógyógyfürdő üdülőterületére tévedt, erejét vesztett, a part menti nádasból kimentett őzet viszi egy autóban Nyíregyháza közelében 2016. december 3-án.

Ignácz Gyula (b) és Podlovics Lajos elengedi a Sóstógyógyfürdő üdülőterületére tévedt, erejét vesztett, a part menti nádasból kimentett őzet Nyíregyháza közelében 2016. december 3-án. A vadat a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai vették észre és mentették ki az egyfokos vízből. Szárazra törölték és autóval elvitték a legközelebbi erdőszélre, ahol visszaengedték a természetbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.